Súhlas so spracovaním osobných údajov

V zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a GDPR (európske nariadenie č. 2016/679), ak chcete využívať služby tohoto webového sídla, ako registrovaný užívateľ, je potrebné súhlasiť so spracovaním osobných údajov. Vaše rozhodnutie je slobodné a je na vás, či súhlas so spracovaním osobných údajov poskytnete, alebo nie. Bez súhlasu so spracovaním osobných údajov však nie je možné vytvoriť užívateľské konto, pretože údaje pre jeho vytvorenie podliehajú ochrane osobných údajov.V súlade a v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a GDPR (európske nariadenie č. 2016/679), vás informujeme o tom, že vami poskytnuté osobné údaje budú spracované len prostredníctvom digitálnej podoby výlučne na vykonávanie právnych a zmluvných povinností z našej strany pri poskytovaní služieb (predaj, fakturácia, starostlivosť o zákazníka) vďaka vášmu súhlasu. Na základe vášho súhlasu môžu mať naši technickí a administratívni pracovníci prístup k vašim osobným údajom. Vaše osobné údaje nebudú poskytnuté nikomu inému.Váš súhlas so spracovaním osobných údajov znamená, že chápete a výslovne súhlasíte s tým, že s vašimi osobnými údajmi sa zaobchádza ako je uvedené vyššie, v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z., a GDPR. Vaše práva uvedené v č. 122/2013 Z.z., a GDPR zostanú nedotknuté. Najmä máte právo na prístup k svojim osobným údajom, požiadať o opravu, aktualizáciu a vymazanie. Ak si prajete uplatniť takéto práva, môžete tak urobiť tým, že osobné údaje zmeníte vo vašom užívateľskom konte. Ak chcete "byť zabudnutý(á)" - teda želáte si vymazať svoje užívateľské konto a s ním i všetky osobné údaje, môžete tak učiniť kliknutím na príslušný odkaz, ktorý vaše konto úplne vymaže. Následné obnovenie údajov už nebude možné. Odkaz na vymazanie užívateľského konta nájdete vo svojom užívateľskom konte. Ak si želáte exportovať (stiahnuť a uložiť vaše užívateľského údaje do vášho počítača), môžete tak učiniť cez príslušný odkaz zobrazený vo vašom užívateľskom konte. Prehlasujem, že ak mám menej ako 16 rokov, tak som požiadal svojho zákonného zástupcu (rodiča) o súhlas so spracovaním mojich osobných údajov.
Ako dotknutá osoba môžete kedykoľvek slobodne rozhodnúť o odvolaní súhlasu so spracovaním vašich osobných údajov. Odvolanie súhlasu so spracovaním osobných údajov môžete vykonať tak, že vymažete svoje obchodné užívateľské konto kliknutím na položku zverejnenú na týchto stránkach s názvom: OBCHODNÝ ÚČET - INFORMÁCIE O ÚČTE. Možnosť editovať informácie v účte, alebo vymazať účet je viditeľný pre užívateľa iba ak je v systéme prihlásený (nalogovaný). Týmto úkonom systém vymaže nenávratne všetky vaše osobné údaje zo všetkých súčastí, kde boli uložené.

Čo ponúkame

Web stránky pre spravodajské servery, web stránky pre firmy, web stránky pre kluby, internetové obchody, weby pre organizácie, web mestá a obce. Vytvárame nové a modernizujeme zastaralé web stránky. Programujeme komponenty, pluginy a moduly pre CMS Joomla. Náš tím.

holdysoftware

telefón+421 949 754 270 Ing.Ondrej Holdy
mail posta
Ing.Ondrej Holdy holdysoftware
ICO: 41777140,  IČ DPH: SK1071879072
Streďanská 2778, 955 03Topoľčany

Podpora pre web stránky

Tím holdysoftware

Michal Holdy
Ing.Michal Holdy
Ing.Ondrej Holdy
Ing.Ondrej Holdy
0949 754 270
 

Orgán dozoru: Slovenská obchodná inšpekcia.
Zákazník môže prostredníctvom KLIENTSKEJ ZÓNY uplatniť reklamáciu cez Reklamačný formulár alebo podať sťažnosť prostredníctvom tiketového systému klienta,alebo telefonicky +421 949 754 270 Ing.Ondrej Holdy, alebo písomne na korenšpondečnú adresu sídla firmy.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Ak si neželáte ukladať cookies vo vašom počítači, zmeňte príslušné nastavenie vášho webbrowsera. Viac informácií...